Hoi Joost,

Uit de reacties van alle deelnemers kan worden geconcludeerd dat je een zeer succesvolle workshop hebt gegeven! Het aangename met het nuttige gecombineerd. Drummen is gewoon heel leuk maar in dit geval ook nog eens heel leerzaam. De link die je weet te leggen tussen het samen spelen en de dagelijkse praktijk op de werkvloer is “spot on”. Ik kan iedereen een dergelijke ervaring aanbevelen!

Martijn Cappendijk
Senior implementatie consultant
Databas B.V.

Beste Joost,

__________

Beste Joost,

Wij willen je hartelijk bedanken voor de inspirerende drumworkshop. De workshop heeft mijn verwachtingen overtroffen (en dat wil wat zeggen als slagwerker). Tevens krijg ik van alle teamleden positieve reacties terug dus je heb de boodschap goed overgebracht!

Bart van der Steen
ORO

__________

Dag Joost,

Nogmaals dank voor de inspirerende workshop van gisteren. De mensen die ik tot nu toe gesproken heb, waren allemaal enthousiast. “Veel opgestoken, zicht op valkuilen, heel positief, alles is naar de praktijk te te vertalen”

Met vriendelijke groet,

Gerdie Romme
SEIN

__________

Beste Joost,

De workshop onder jouw innemende en bezielende leiding en muzikale talent heeft onze medewerkers niet onberoerd gelaten. Het was leuk en verrassend om te ervaren dat het samen muziek maken zóveel raakvlakken heeft met het samenwerken en de performance in organisaties. Ik vertrouw erop dat onze medewerkers het nodige geleerd hebben – plezier hadden ze al. De workshop en instructeur zijn wat mij betreft een absolute aanrader. De Raad van Bestuur gaat hier swingend de toekomst in en we zeggen het voort.

Met vriendelijke groet,

Paul van Grevenstein
Raad van Bestuur

Bislife

__________

Hoi Joost,

Nogmaals bedankt voor de drumworkshops! Ik vond het heel erg nuttig. Het raakte erg aan onze actuele thema’s en gaf daarmee veel ‘voer’ voor nabespreking. Daarnaast was het natuurlijk ook gewoon erg leuk om te doen en gaf het een goeie ‘swing’ mee voor de rest van de dag. Ik heb ook van mijn collega’s veel positieve reacties gekregen. Top!

Met vriendelijke groet,

Ben Poortland
GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie

__________

Beste Joost,

Vanuit het team en mijzelf kan ik de volgende reactie geven: een zeer inspirerende middag, die veel energie heeft gegeven en heeft bijgedragen aan het elkaar beter leren kennen en samen werken. De workshop biedt ons de gelegenheid om in ons werkproces terug te kunnen grijpen op de metafoor van drummen / muziek maken, die vertaald kunnen worden in de thema’s die op de werkvloer spelen.Naast dat de workshop erg leuk, boeiend en inspirerend was, zijn we ook erg tevreden over hoe jij dit gegeven hebt. Je natuurlijke manier van communiceren en werken met mensen, het steeds teruggrijpen op voorbeelden en de humor die je hierin gebruikt hebben erg goed aangeslagen bij ons team.

Hartelijke groet,

Helean Weurding,
Yorneo

__________

Hoi Joost,

Ik wou dat je de enthousiaste reacties van mijn collega’s op jouw workshop had gehoord. Iedereen vond dat je het ontzettend goed deed en ze hebben echt genoten! Ik ben heel blij dat ik je heb uitgenodigd!
Wellicht tot een volgende keer.

Met vriendelijke groeten,
Emine Gönen
Managementassistente Staatsbosbeheer

__________

Goedemorgen Joost,

De drumworkshop heeft zeker een positief effect gehad op de onderlinge samenwerking tussen de teams. Ik heb ook alleen maar positieve reacties gehad op de drumsessie.

Jolanda van Velsen
TVM verzekeringen, Hoogeveen

__________

Joost,

het was werkelijk zeer geslaagd. Je enthousiasme en beloften die je toonde tijdens de telefonische boeking, heb je volledig waargemaakt. De wijze waarop jij ons hebt laten ervaren hoe ons bedrijf/team optimaal zou kunnen funktioneren, staat als een huis. Het gedrag of de instelling van onze medewerkers tijdens het dagelijkse werk, kwam tijdens de workshop (3x 35 personen) duidelijk naar voren. Je hebt een groot aandeel gehad in het succes van ons bedrijfsuitje. Bedankt!! Als de gelegenheid zich voor doet zou ik graag nog eens een workshop bijwonen in kleiner verband.

Jurgen Stoutjesdijk,
GE Energy, Jenbacher gas engines

__________

Beste Joost,

Uit de evaluatie blijkt dat de drumsessie een zeer gewaardeerd onderdeel is. Op een schaal van slecht, matig, voldoende, goed, zeer goed scoorde de sessie 55% zeer goed, 40% goed en 5% voldoende. Wat ik er over gehoord heb, is dat de meesten ervan hebben genoten. De  boodschap is goed overgekomen en sloot goed aan bij het thema.Ik heb geen kritische opmerkingen teruggekoppeld gekregen en ik denk dat die er ook niet echt zijn, het was gewoon een hartstikke leuke sessie.

Met vriendelijke groet,
Peter van Gameren
Algemeen Directeur
Netwerk VSP

__________

Hallo Joost,

De Drumwerksessie in Oegstgeest was super! Resumerend heeft iedereen er spelenderwijs veel van geleerd. Reacties verschilden van “eerst de basis leren, dan soleren” tot “ik wist niet dat je in zo’n korte tijd zoveel verschillende mensen zo goed samen kan laten werken”. Top, we raden een ieder hier aan zo’n sessie te doen.

Groeten,
Bas Moleman
Centocor BV.

__________

Beste Joost,

Terugkijkend op je workshop gaven de deelnemers met name aan dat ze verrast waren over de herkenning/bevestiging van de rollen (van zichzelf en van de anderen). Ze hebben vooral veel plezier gehad en het was dan ook een zeer geslaagde drumsessie. Ik zal je zeker aanbevelen bij collega’s.

Met vriendelijke groet,
Inke Dijkstra
Rabobank International

__________

Hi Joost,

Vandaag zijn de deelnemers teruggekeerd van de heisessie en heb ik meerdere mensen hierover gesproken.
Zij zijn stuk voor stuk zeer positief over jouw bijdrage, waarbij menig voorbeeld wordt aangehaald, bijv. m.b.t. het verstoren van het ritme, het verstoren van het collectief, het samen bereiken van een doel etc. Ook jouw professionele, educatieve, presentatie wordt geroemd.

Met vriendelijke groet,
LATEXFALT BV
Leo van den Boogaard
Medewerker P&O

__________

Beste Joost,

Erg geslaagd die drumwerk sessie. Klasse. Ook goed ingespeeld op samenwerking Managementteam. Je bracht het met veel enthousiasme,  het is ons allen goed bevallen. Succes in je verdere carriére.
Met vriendelijke groet,
LATEXFALT BV
Léontien Buermans
directiesecretaresse

__________

Goedemorgen Joost,

Goede terugreis gehad over de afsluitdijk? Ik wilde je bedanken voor de plezierige middag die we mede dankzij jouw inzet hebben gehad. De reacties van alle medewerkers waren zeer positief! De vergelijking die je maakt met het maken van muziek en de organisatie is zeer goed ontvangen en voor velen zaten daar herkenbare zaken in. Bijgaand nog een aantal foto’s.

Met vriendelijke groet,
Margreet Veenma
Dienst SoZaWe NW Fryslan

__________

Beste Joost,

Wij hebben genoten van je workshop afgelopen november. Het mooie was dat het thema van ons weekend: in verbinding met jezelf, elkaar en met het bedrijf, helemaal terugkwam in jouw workshop en presentatie eromheen.Hierbij enkele reacties van collega’s:* Geweldig om te zien wat je zo snel samen kunt presteren….* Dit was een workshop waar iedereen erg veel energie van kreeg en het had ook een goede bijdrage bij het thema “verbinding”. Doordat je met 5 personen eigenlijk één drummer/drumstel vormde moest je samenwerken.
Femke Lagerweij-Maas
Match and More

__________

Hallo Joost,

Dank je wel voor de leuke workshop.
Mijn collega’s waren erg enthousiast en onder de indruk van jouw vakmanschap.
De boodschap over het naar elkaar luisteren en samenwerken is duidelijk overgekomen. Al met al een zeer geslaagde middag.Ik wens je veel succes met Drumwerk.

Met vriendelijke groet,
Mariska Kamstra
Ipsen Farmaceutica B.V.

__________

Beste Joost,

Zaterdagochtend in Laren bij de Rabobank heb ik genoten van jouw swingende uitleg tijdens de workshop. Zo zou elke dag moeten beginnen op het werk! Je krijgt vanzelf energie en zin om er een geslaagde dag van te maken! Bedankt dat je me hebt laten genieten van de muziek die we met elkaar hebben gemaakt! Dit smaakt naar meer!

Susan Awick, Rabobank Noord Gooiland

__________

Joost,

‘Drumles op kantoor’ is top! Als een klein, gemêleerd team binnen Hay Group was het een hele uitdaging om een bedrijfsactiviteit te verzinnen waar het hele team enthousiast over was.Nou het is gelukt: de workshop drummen was top. Het is verbazingwekkend hoe snel je resultaat van je inspanningen ziet. Vooral door jouw inspirerende uitleg zat de stemming er goed in. Naast de teambuilding hebben we ook veel gelachen. Kortom: het was een enorm groot succes.Nogmaals hartelijk bedankt en wat ons betreft tot ziens!

Jeroen, Bart, Jorma en Petra
Hay Group bv

__________

Hoi Joost,

Nogmaals erg bedankt voor de knallende workshop.
Het is echt een bijzonder gezellig uitje geworden mede dankzij Drumwerk.

groetjes,
Sandra
Woodwing Software BV

__________

Beste Joost,

Ik wilde je nogmaals even bedanken voor het mogelijk maken van een geweldige middag! De reacties van collega’s waren unaniem: een ontzettend leuke workshop!
Ik zeg het ondertussen voort en raad iedereen aan die op zoek is naar een leuk uitje aan deze workshop deel te nemen.Veel succes in de toekomst!!

Met vriendelijke groet,
Ingrid Man
Endemol

__________

Hallo Joost,

Dankjewel voor je bijdrage afgelopen dinsdag. Je stelt je op een hele prettige manier op als je bezig bent met je workshop; mensen ervaren dat als heel inspirerend en gaven dat ook over je terug. Een compliment voor jou dus! Naar aanleiding hiervan is er ook intensief gepraat in kleine groepjesIk hoop in de toekomst vaker met je samen te werken!

Groet, ook namens Saskia,
Beatrijs Engel
Zadkine ROC

__________

Hallo Joost,

Enorm bedankt voor de fantastische workshop in Ommen. Het was een geweldige middag, waar iedereen, van jong tot oud, warm tot koud, heel erg van heeft genoten, getuige de plaatjes die ik hierbij mail. Iedereen was zwaar onder de indruk van het geheel en waardeerde jouw manier van workshop geven zeer.

groeten,
Mariska
De Graaf Van der Zande
Communicatie & Management

__________